BURGER KING ALMERE

BURGER KING ALMERE Taste is king!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 631 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Almere. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 8:55 Meer dan 1,5 uur moeten wachten
25 jun 2022 om 23:02 Bestelling duurde heel lang met leveren. Geprobeerd contact op te nemen met Burger King maar geen gehoor gekregen. Slechte ervaring. Gaat geen bestelling meer geplaatst worden via Thuisbezorgd.
23 jun 2022 om 20:18 Eerste bestelling geen friet erbij, en een dubbele cheeseburger zonder kaas. Hoe dan? Ik kon een refund krijgen of opnieuw bestellen. Kinderen hadden honger dus opnieuw besteld. Duurde nog meer dan een uur. Dit doe ik niet meer...
23 jun 2022 om 17:13 Verkeerde drankjes, geen dipsaus. Kipnuggets waren hard. Nee zeker niet tevreden
21 jun 2022 om 22:16 De hamburgers waren zo zout, dat ze niet meer eetbaar waren.
19 jun 2022 om 2:30 A drink was missing from the menu
15 jun 2022 om 23:24 De X-tra long chilli cheese menu was bijna koud
12 jun 2022 om 21:45 Bestelling na ruim 90 minuten gekregen, wederom koude slappe patat. De saus niet meegeleverd. De burgers wel goed van smaak maar ook koud. Warm zouden ze beter te eten zijn.
12 jun 2022 om 19:43 Zoals altijd incompleet en koud gekregen, wel jammer al vierde poging gedaan ieder keer hetzelfde verhaal.
11 jun 2022 om 18:29 Het duurde jammer genoeg erg lang voordat het eten er was. Het was OK maar niet zo goed als ik van BK gewend ben.
10 jun 2022 om 19:43 Prima en netjes op de gevraagde tijd bezorgd.
8 jun 2022 om 21:38 Elke keer duurt het een eeuwigheid voordat je je eten krijgt. Echt waardeloos!!!!