BURGER KING ALMERE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 793 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Almere. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:12 Warm eten en lekker snel bezorgd
3 feb 2023 om 19:20 Helaas kwam het eten bijna koud aan. Jammer, eten was goed.
3 feb 2023 om 16:22 Voor een big king burger was hij niet big en ze zijn mijn appelsap vergeten
3 feb 2023 om 15:50 Eten was keurig op tijd. M.b.t de krulfriet, 1 bak was goed gevuld, de ander was iets meer dan 1/2 gevuld. En mijn hamburger was praktisch koud, ik heb t in de magnetron moeten verwarmen.
31 jan 2023 om 19:21 Het geleverd eten was helaas koud. Dus in plaats van lekkere warme burgers, fries, twister fries, cheesy fries en bbq fries was het koud en aten we het eten met lange tanden op. Wat bijzonder is aangezien de bezorgers er 5-7 minuten over deden.... :(
30 jan 2023 om 20:02 Eten koud, en een uur later dan gepland gekregen. Dit is echt de laatste keer geweest dat ik bestel bij thuisbezorgd
28 jan 2023 om 2:38 altijd koud het eten. ik bestel niet meer
27 jan 2023 om 21:11 Eten was lauw tot koud
27 jan 2023 om 15:49 koud eten
26 jan 2023 om 20:26 Lang wachten voor koud eten.
26 jan 2023 om 10:42 Eten was allemaal vers en compleet deze keer, maar moest meer dan een uur wachten terwijl ik tegen 8 uur bestelde, niet echt eten-avondspits tijd. Ik moet zeggen het is hier altijd wel uitzondering als de bestelling goed gaat.
25 jan 2023 om 22:29 Bestelling weer niet compleet. Geen mayo, geen extra kaas op de burger. En het eten was weer lauw. Blijft lastig he?