BURGER KING ALMERE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 717 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Almere. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:43 The naggets were perfect today
2 okt 2022 om 19:53 1. Het eten kwam koud aan 2. Bestelling was incompleet 3. Burgers waren zompig 4. Patat was niet goed gebakken 5. Restaurant doet niet aan na levering Al met al een hele slechte ervaring.
2 okt 2022 om 19:30 Bezorger had heel veel haast.. Wou geen fooi denk ik. En eten was koud en 1 burger doorbakken. Zonde
1 okt 2022 om 19:25 Wederom niet warm, maar lauw geleverd. Ik ben er weer even klaar mee
25 sep 2022 om 10:21 Supersnelle bezorging. Het eten was prima.
24 sep 2022 om 22:44 Dankzij thuisbezorgd, die mijn bestelling niet door had gegeven is mijn bestelling geannuleerd. De medewerker van de burger king stond me vriendelijk te woord en heeft het geprobeerd op te lossen maar helaas. Schandalig van thuis thuisbezorgd zelf.
24 sep 2022 om 19:36 Het eten was lekker en de bezorging was top!
24 sep 2022 om 17:20 Cold burger, cold fries, incomplete order. Only the veggie nuggets were warm.
24 sep 2022 om 8:25 Top service waren 1 onderdeel vergeten netjes na bezorgd
21 sep 2022 om 22:36 mij eten was koud. ik mis ook eten van mij besteling.
21 sep 2022 om 18:48 Bezorging 30 minuten telaat
19 sep 2022 om 19:55 Prima ik kreeg alleen geen cola zero maar normale Bezorster was erg netjes en beleefd